Tasker og punge

Her kan du se nogle af de mærker og varer vi fører, kom ind i forretningen og se det hele. Vi hjælper dig med at finde lige det du søger og giver dig råd og vejledning om pleje, med på vejen. Vi er med i LFD's bytteordning!

Tasker til hende

Tasker er idag en almindelig del af kvinders beklædning, og svære at undvære. Her opbevarer du de ting som du ikke kan undvære i løbet af dagen. Uanset om du skal bruge en taske til arbejdsdagen eller fest, så kan farver og form være det sidte touch, der gør forskellen.

Tasker til ham

Tasker til ham skal være praktiske og alt efter behov, små eller store. Mange mænd har med tiden fundet ud af de ting som de bruger i løbet af dagen, ikke længere skal stoppes i tøjets lommer og derfor er markedet for tasker til mænd heldigvis stort og varieret, både i designs og farver.

Mapper

I dag er det helt almindeligt at tage sin bærbare Pc, tablet og mobil med sig rundt i hverdagen. En mappe kan indeholde lige det du skal bruge uden at du skal stoppe det ned i din taske eller bære det under armen og så kan den matche din taske og påklædning.

Skoletasker

Skoletasker skal kunne holde til en del, at blive smidt med, at blive våde i regnvejr  og samtidigt fungere i mange år. Der skal være plads til bøger og penalhus, madpakke og gymnastiktøj og de andre ting som ikke kan undværes i løbet af dagen.

Punge til hende

Mange mennesker bruger idag ikke kontanter når de handler og har derfor ikke det store behov for en pung. En lille pung kan være i håndtasken og hvis pungen er stor nok, bliver den til håndtasken.

Punge til ham

En stor pung i læder eller en mindre i skind, mange eller få kreditkort. Der findes mange forskellige typer og farver.

Leveret af