Kufferter

En kuffert er uundværlig for mange. Skal du ud at rejse på ferie eller er det et weekendophold du skal på, så har du brug for et sted at pakke din garderobe ned. Uanset hvordan du rejser så skal kuffertens indhold beskyttes mod vejr og knubs..

Den lille kuffert

Kufferten du kan bruge til forretningsrejsen og weekendopholdet. Mange har en størrelse der tillades i flyets kabine og du kan stadig pakke det nødvendige.

Den lidt større kuffert

Her er kufferterne til de lidt længere rejser eller til dit og din rejsepartners tøj. Det kan nogle gange være en fordel kun at rejse med en kuffert.

Rygsække

Voksen eller barn så kan vi alle have brug for en rygsæk. De findes i mange forskellige varianter, størrelser og farver. Der er helt sikkert også en til dig.

Kuffertens tilbehør

Accessories til en kuffert, jo den er god nok. Navneskilte, poser og etuier og skoposer, der er mange muligheder. Til sidst er der jo også beautyboksen.

Børnekufferter

Kufferter til børn er idag et almindeligt fænomen og det gør rejsen lidt sjovere hvis man undervejs kan sidde og hvile på den. Der findes mange sjove modeller.

Rejseartikler

Der er mange muligheder for at gøre rejsen lidt nemmere og samtidig holde lidt styr på de mange ting du medbringer på din tur.

Leveret af